Velkommen til GlassForum                     

 

GlassForum ble stiftet i 1997 av Grete og Geir Morten Karlsen og har tilhold på Kvernes i Averøy kommune. Vi har et av Scandinavias største lager av utstyr og materiell for ulike glassteknikker og er norske distributører for bl.a. Bullseye, Paragon, Glastar, Flosing og mange flere. Hos oss finner du alt du trenger for Fusing, Glassmykker Tiffany, Blyglass, Glassperler, Casting og mye, mye mer. Vi har også et stort utvalg av smykkedeler og emaljer for smykker og er norske distributører for bl.a. PMC sølvleire, BRONZclay og COPPRclay. Vi sender over hele landet. For å se vårt utvalg klikk her eller besøk vår nettbutikk. Her finner du mer enn 10000 artikler å velge mellom.

 

For mer info om ulike glassteknikker klikk på teknikker i menyen til venstre. Her finner du fremgangsmåter, infor om utstyr og materiell, tips osv.

 

Vi har laget et eget hobbykonsept for hobbyfolk som vi anbefaler på det varmeste. For å se mere, klikk deg inn på www.hobby-forum.no. Sidene er absolutt verdt et besøk...

Sidene er nå åpnet for besøk uten passord. Her finner du massevis av fremgangsmåter, tips og prosjekter samt produkter i mindre formater tilpasset hobbybrukeren.

Utsnitt fra "Poplar Groove" glassbilde av Miriam Di Fiore

 

Kurs

 

GlassForum arrangerer hvert år en rekke kurs innen glass, sølvleire, emaljering og BRONZclay på alle nivåer fra nybegynnerkurs til spesialkurs med kjente internasjonale kunstnere i toppklasse. Vårt kursprogram er regnet for å være et av Europas beste. For mer info, klikk deg inn på Kurs i menyen til venstre.

 

Er du interessert i glass og smykker så er GlassForum stedet. Vi kan glass og kan hjelpe deg med det meste.

»  Hovedside
GlassForum AS
Telefon: +47 71514100
http://www.glassforum.no
Nettstedskart